Με ρίψη πυροτεχνημάτων υποδέχθηκε το 2022 ο Δήμος Ηρακλείου (pics)

Με εντυπωσιακό θέαμα από την ρίψη πυροτεχνημάτων στην Πλατεία Ελευθερίας, υποδέχθηκε το 2022 ο Δήμος Ηρακλείου. Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας των μέτρων αποφυγής της διασποράς του COVID-19, δεν πραγματοποιήθηκαν φέτος εορταστικές εκδηλώσεις.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, έστειλε το δικό του μήνυμα για τη νέα χρονιά, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το 2021 υπήρξε μια χρονιά ιδιαίτερων απαιτήσεων, για τον τόπο μας. Οι δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, δεν άφησαν ανέγγιχτο κανένα τομέα της ζωής, κανένα κοινωνικό χώρο.

Υποδεχόμαστε το 2022 με την προσδοκία μιας καλύτερης χρονιάς: με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Οφείλουμε και πάλι, την νέα χρονιά,  να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Με συλλογική προσπάθεια, με ενότητα: μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών, να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα στο παρόν και στο μέλλον.

ADVERTISING

Στον Δήμο Ηρακλείου, και το 2022, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια: για να επιλύσουμε τα προβλήματα των πολιτών καθώς και για την συνέχεια και την ολοκλήρωση των έργων που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Προσηλωμένοι πάντα και στα κοινωνικά ζητήματα, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε συνθήκες ανάγκης.

Θα είμαστε δίπλα σας.

Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά».

ADVERTISING