Παλιανή: Τα γκολ στο φινάλε «αγκάθι» στη φετινή πορεία!

Η Παλιανή ανέβηκε τη φετινή χρονιά στην Α2 κατηγορία έχοντας μάλιστα μία αρκετά καλή παρουσία, η οποία ωστόσο θα μπορούσε να ήταν ακόμα καλύτερη αν δεν δέχονταν αρκετά γκολ στο φινάλε των αναμετρήσεών της!

Η ομάδα του Φραγκίσκου Ποτηράκη έχει συλλέξει 12 βαθμούς μετά το πέρας των πρώτων 10 αγωνιστικών, ωστόσο η βαθμολογική συγκομιδή θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγαλύτερη αν δεν δέχονταν αρκετά γκολ στο φινάλε των αναμετρήσεών της!

Πιο συγκεκριμένα ούτε μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις φορές τη φετινή χρονιά η Παλιανή κρατούσε ένα θετικό αποτέλεσμα ωστόσο τα γκολ που δέχτηκε στο φινάλε της στέρησαν βαθμούς!

ADVERTISING

Πιο συγκεκριμένα κόντρα στον Άγιο Δημήτριο(3-1) η Παλιανή δέχτηκε δύο γκολ από το 85 και μετά για να γνωρίσει τελικά την ήττα! Κόντρα στη Φαιστό και ενώ κρατούσε το υπέρ της σκορ με 0-2 και πάλι δύο γκολ από το 85 και μετά την έφερε στο ισόπαλο 2-2, ενώ κόντρα στην Αγία Βαρβάρα παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο 90 δέχτηκε γκολ στο 95 για να έρθει το παιχνίδι ισόπαλο με 2-2!

Ακόμα και με το Ασήμι ενώ είχε γυρίσει το παιχνίδι ενώ είχε βρεθεί δύο φορές πίσω στο σκορ και πάλι με γκολ στο 78ο λεπτό αναδείχτηκε ισόπαλη με 3-3!

Όπως γίνεται αντιληπτό η βαθμολογική συγκομιδή της Παλιανής τη φετινή χρονιά θα μπορούσε να είναι σαφώς καλύτερη ωστόσο τα γκολ στο φινάλε είναι «αγκάθι» στη φετινή πορεία, αλλά ακόμα και έτσι η Παλιανή έχει αποδείξει ότι είναι ένα άκρος υπολογίσιμος αντίπαλος που θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα!