Ν. Δοργιομανωλάκης: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι, με όραμα και δουλειά για το σωματείο και το χωριό μας»

Τον δικό του απολογισμό για το 2021 αλλά και τους στόχους του 2022 έκανε ο πρόεδρος του Ανθεστίωνα, Νίκος Δοργιομανωλάκης. 

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην καλή πορεία που κάνουν οι “κιτρινόμαυροι” στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους της ομάδας.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2021 και υποδεχθούμε το νέο χρόνο, θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συγχωριανούς και φίλους του Α.Ο. Ανθεστίων για την μεγάλη στήριξη.

ADVERTISING

Η χρονιά που φεύγει μας αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς η περυσινή αγωνιστική περίοδο δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας. Τα χαμόγελα επέστρεψαν την εφετινή ποδοσφαιρική σεζόν, όπου η κατάσταση επέτρεψε να έχουμε δράση και είμαστε ευτυχείς για αυτό.

Η ομάδα μας κάνει μια πολύ καλή πορεία ως τώρα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και έχοντας ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που καταβάλλουν.

Η συμπαράσταση των φιλάθλων μας, τόσο στο γήπεδο μας, όσο και εκτός έδρας, μας γεμίζει αισιοδοξία και ευθύνη, ώστε να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο.

ADVERTISING

Όλοι μαζί ενωμένοι, με όραμα και πολύ δουλειά για το σωματείο και το χωριό μας. Εύχομαι το 2022 να φέρει υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο. Να αφήσει πίσω τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να ατενίζουμε το μέλλον αισιοδοξία».