
Στο παιχνίδι κόντρα στο Αιγάλεω.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών προχώρησε σε καταγγελία για επίθεση από αγνώστους, που δέχτηκε παίκτης της Κηφισιάς στη συνάντηση απέναντι στο «Σίτυ». Ο ΠΣΑΠΠ ζητάει από τη Super League 2 να κάνει πιο αυστηρούς τους ελέγχους της.
Η σχετική ανακοίνωση: «Ο ΠΣΑΠΠ καταγγέλλει την επίθεση από αγνώστους που δέχθηκε συνάδελφός μας της Κηφισιά Α.Ε. στη χθεσινή αναμέτρηση με το Αιγάλεω Α.Ο. και η οποία κατέληξε, αν είναι δυνατόν, σε χειροδικία στα αποδυτήρια. Ο Σύνδεσμος επικοινώνησε άμεσα με τον ποδοσφαιριστή και βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ θέλουμε να τονίσουμε πως τέτοιες πράξεις δεν πρέπει μόνο να στηλιτεύονται αλλά και να διώκονται ποινικά.
ADVERTISING
Καλούμε τη διοργανώτρια αρχή της Super League 2 να μεριμνήσει ώστε να ελέγχονται εξονυχιστικά ποιοι και με ποια ιδιότητα βρίσκονται στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια των αναμετρήσεων της κατηγορίας, όπως και φυσικά να διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών».