ΕΠΣΗ: «Το τοπικό ποδόσφαιρο χάνει ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του»

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΗ θέλησε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια για το χαμό του Μανώλη Φρουδάκη!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με αισθήματα βαθιάς θλίψης και οδύνης ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου, σύσσωμη η Εκτελεστική Επιτροπή και όλα τα στελέχη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου απευθύνουν το ύστατο αντίο στον σπουδαίο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, προπονητή και πάνω απ’ όλα εξαίρετο άνθρωπο και φίλο Μανώλη Φρουδάκη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών.

Άπαντες είμαστε συντετριμμένοι για την απώλεια ενός ανθρώπου με ανεκτίμητη προσφορά στο τοπικό ποδόσφαιρο αλλά και στην τοπική κοινωνία.

ADVERTISING

Σε όλη του την διαδρομή του στα γήπεδα ο Μανώλης Φρουδάκης έκανε μόνο φίλους και το τοπικό ποδόσφαιρο με την απώλειά του χάνει ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του.

Υπηρέτησε με αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση δεκάδες σωματεία, συνεργάστηκε με εκατοντάδες παράγοντες και ποδοσφαιριστές και όλοι θα τον θυμόμαστε για τον αυθόρμητο και ειλικρινή χαρακτήρα του και το χαμόγελο που τον διέκρινε πάντα.

Ως ελάχιστος φόρο τιμής στην μνήμη του, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣΗ αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα των πρώτων παιχνιδιών του νέου έτους.

ADVERTISING

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην σύζυγό του Μαρία και στα παιδιά του και αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία».