Με εντυπωσιακό Πατραμάνη η φιλική νίκη της Κ15 του ΟΦΗ!

Εντυπωσιακή ήταν η Κ15 του ΟΦΗ στο φιλικό που έδωσε με την αντίστοιχη της Μικτής στο Ατσαλένιο επικρατώντας με 5-1.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Λευτέρης Αθανασάκης της Μικτής και Παναγιώτης Πετράς για την Κ15 του ΟΦΗ, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία των ομάδων τους στις υποχρεώσεις τους για το 2022, ο ΟΦΗ ήταν αρκετά καλός και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-1.

Για τον ΟΦΗ ο Πατραμάνης ήταν σε εξαιρετική ημέρα, αφού νωρίς έκανε το 1-0 όταν μετά από σέντρα ανενόχλητος μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ADVERTISING

Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Πατραμάνης συνέχισε από εκεί που σταμάτησε, αφού μετά από σέντρα από τα αριστερά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0. Η Μικτή 15 κατάφερε να μπει ξανά στο ματς μειώνοντας σε 3-1 με τον Σκαπέρδα.

Ο Πατραμάνης παρόλα αυτά δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το σκορ στο 4-1. Το τελικό 5-1 έκανε ο Παντερής με εντυπωσιακό σουτ.

ADVERTISING

Οι προπονητές των δύο ομάδων χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους βγάζοντας συμπεράσματα για την δύσκολη συνέχεια.