Με στόχο το… τρίποντο ΟΦΙ και Χανιά – Ντέρμπι στην Αλικαρνασσό!

Γεμάτο δράση είναι το σημερινό πρόγραμμα του Νότιου Ομίλου στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τα βλέμματα όλων στο Ηράκλειο να πέφτουν στη Νέα Αλικαρνασσό.

Πιο συγκεκριμένα ο Ηρόδοτος που επέστρεψε στην έδρα του και θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Super League 2 υποδέχεται την Επισκοπή έχοντας μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς που θα του δώσουν βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάκαμψη για την συνέχεια της σεζόν.

Από την μεριά της η Επισκοπή ήρθε στο Ηράκλειο με στόχο να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που το έχει μεγάλη ανάγκη, αφού δεν βρίσκεται σε καλή βαθμολογική θέση.

ADVERTISING

Την ίδια ώρα τα Χανιά θέλουν να πατήσουν πάνω στο "διπλό" της προηγούμενης αγωνιστικής και να κερδίσουν την ΑΕ Καραϊσκάκης που ήρθε στην Κρήτη με πολλά προβλήματα λόγω κορωνοϊού.

Τέλος το ενδιαφέρον για τις κρητικές ομάδες ολοκληρώνεται με τον ΟΦΙ, ο οποίος υποδέχεται την Καλαμάτα του Νίκου Αναστόπουλου. Οι "ασπρόμαυροι" βρίσκονται σε καλό... φεγγάρι και θέλουν ένα ακόμα τρίποντο για να ανέβουν βαθμολογικά και να κλείσουν το 2021 με τον καλύτερο τρόπο.

Tο πρόγραμμα της ημέρας:
[wpse_matches competition="100630" cdate="2021-12-28"]
Η βαθμολογία:
[wpse_standing competition="100630"]