Τριτωνία: Η πρώτη επίσημη αντίδραση μετά την απόσυρση, τι αναφέρουν για το μέλλον

Την πρώτη επίσημη «αντίδραση» των ανθρώπων της Τριτωνίας, μετά και την οριστική αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, είχαμε το βράδυ της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου. Τι αναφέρουν για το μέλλον της ομάδας, οι διοικούντες.

Με ανακοίνωσή τους μέσα από την επίσημη σελίδα του σωματείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι της Τριτωνίας, κάνουν λόγο για πολλά σοβαρά και συσσωρευμένα προβλήματα, τα οποία δεν τους επιτρέπουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν και τους ποδοσφαιριστές που έμειναν και αγωνίστηκαν μέχρι το τέλος.

Όσο αναφορά τώρα το μέλλον της ομάδας, οι διοικούντες, ξεκαθαρίζουν πως τη νέα αγωνιστική περίοδο, η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στα πρωταθλήματα, με νέο διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση τους, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ενημερώνουμε τους συγχωριανούς μας και τους φίλους της ομάδας μας ότι, μετά τα πολλά σοβαρά και συσσωρευμένα προβλήματα που προέκυψαν στην λειτουργία της ομάδας και σε συνδυασμό με τις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε σαν κοινωνία, τα οποία δεν μας επιτρέπουν δυστυχώς, παρά την αντίθετη θέλησή μας, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Δυστυχώς τα προβλήματα ήταν ανυπέρβλητα και οι επιλογές μηδαμινές.

Πολλή δύσκολη απόφαση αλλά πάρθηκε με μόνο γνώμονα την διαφύλαξη της ιστορίας μας αλλά και το καλό της ομάδας μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που έμειναν και αγωνίστηκαν παρά τις δύσκολες συνθήκες.

ADVERTISING

Δηλώνουμε προς όλους ότι η ομάδα μας σταμάτησε προσωρινά και μόνο στον αγωνιστικό τομέα, όλες οι άλλες δραστηριότητες συνεχίζονται κανονικά και επίσης δηλώνουμε από τώρα σε όλους τους τόνους ότι η ΤΡΙΤΩΝΙΑ ΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ θα είναι παρούσα στην νέα αγωνιστική περίοδο με νέο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ευχόμαστε σε όλους Χαρούμενα Χριστούγεννα και η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά αισιοδοξίας και ελπίδας».