Στο ανακαινισμένο γήπεδο «Γ. Σκουρέλος» ο Β. Λαμπρινός

Έναν ακόμα χώρο αθλητισμού ο οποίος ανακαινίσθηκε και επισκευάστηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Πρόκειται για το γήπεδο «Γιάννης Σκουρέλος» το οποίο βρίσκεται στη Νέα Αλικαρνασσό και συγκεκριμένα ανατολικά από το κεντρικό ποδοσφαιρικό γήπεδο του Ηροδότου.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και υπηρεσιακά στελέχη, είδε από κοντά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν εκφράζοντας την ικανοποίηση του καθώς το γήπεδο το οποίο χρησιμοποιούν για την άθληση τους εκατοντάδες παιδιά, έχει ανακαινισθεί και πληροί τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου γηπέδου .

ADVERTISING

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω εργασίες:

-Καθαίρεση και απομάκρυνσης της υφιστάμενης περίφραξης και του παλαιού χλοοτάπητα
-Τοποθέτηση νέας περίφραξης υπερυψωμένης .
-Κατασκευή δυο νέων γηπέδων ποδοσφαίρου (5Χ5) με τάπητα από συνθετικό χλοοτάπητα νέας γενιάς.
-Κατασκευή στραγγιστικού δικτύου ομβρίων των γηπέδων .
-Τοποθέτηση δέκα νέων πυλώνων με φωτιστικά led , νέες καλωδιώσεις καθώς και νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση για το φωτισμό του γηπέδου .

Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε στο ποσό των 261.000 ευρώ, ενώ η χρηματοδότηση του προέρχεται από ίδιους πόρους του Δήμου Ηρακλείου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content