Ανεβάζουν στροφές Ρουσσάκης, Αρναούτογλου, Μπολάκης και Χαλκιαδάκης!

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου μετά το χθεσινό ρεπό που τους παραχωρήθηκε από τον Γιάννη Τάτση!

Στα ευχάριστα είναι ότι οι τραυματίες Ρουσσάκης, Αρναούτογλου, Μπολάκης και Χαλκιαδάκης προπονήθηκαν τόσο ατομικά όσο και με την υπόλοιπη ομάδα και ανεβάζουν στροφές ενώ ο Γιάννης Κοιλιάρας δείχνει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: «Με προπόνηση προοδευτικής επανένταξης επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές μας στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους παρείχε ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Τάτσης προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

ADVERTISING

Το πρόγραμμα περιείχε επίσης ασκήσεις δύναμης τεχνικοτακτικής και αερόβιας ικανότητας. Οι παίκτες ήταν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ και η προπόνηση έγινε στους χώρους του γηπέδου της Νέας Αλικαρνασσού εκτός από τον κύριο αγωνιστικό χώρο έτσι ώστε να προστατευθεί τόσο επειδή είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετά την επί καιρού επισπορά και βελτίωση του, όσο και λόγω της βροχής που επικράτησε χθες και σήμερα.

Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Γιώργου Κατίδη στον οποίο έχει χορηγηθεί άδεια.

Όσον αφορά τους τραυματίες Ρουσσάκη, Αρναούτογλου, Μπολάκη και Χαλκιαδάκη, ακολούθησαν πρόγραμμα τόσο με την ομάδα όσο και ατομικά ενώ ο Γιάννης Κοιλιάρας δείχνει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και συμμετέχει καθ’ όλη την διάρκεια της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.

ADVERTISING

Αυριανή δραστηριότητα για την ομάδα, πρωινή προπόνηση σε δύο γκρουπ στο στάδιο της Νέας Αλικαρνασσού».Click to Hide Advanced Floating Content