Σημαντική ενημέρωση για τους προπονητές κατηγορίας UEFA Pro

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση.

Έγινε γνωστό ότι οι προπονητές κατηγορίας UEFA PRO πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι την Τετάρτη  (08/12) τα απαιτούμενα στοιχεία σε συγκεκριμένο σύνδεσμο. Η σχετική ενημέρωση:

«Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου , ενημερώνει τα μέλη του ότι όλοι οι διπλωματούχοι και οι υπό αξιολόγηση προπονητές κατηγορίας UEFA PRO – στο πλαίσιο του καλύτερου προγραμματισμού και της άμεσης οργάνωσης των σχολών ανανέωσης ταυτοτήτων 2022 – 2024 που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά – όπως συμπληρώσουν μέχρι την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 τα απαιτούμενα στοιχεία που περιλαμβάνονται στον ακόλουθο σύνδεσμο:

ADVERTISING

Καλούνται https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=XRytjnFbP02unByIK8zBwvbPqv3FxYhLmYwebyeqmJlURU85OEMyRjczSTgwVTQzMTA1SktJSU5LMC4u

Διευκρίνιση: Υπό αξιολόγηση θεωρούνται οι προπονητές που έχουν παρακολουθήσει την σχολή UEFA PRO, είτε γνωρίζουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους είτε όχι».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content