Παραμένει στο «τιμόνι» της ακαδημίας του Γιούχτα ο Α. Κασσωτάκης

Το επιτελείο της ακαδημίας του ανακοίνωσε επίσημα ο Γιούχτας με τον Άγγελο Κασσωτάκη να παραμένει ως υπεύθυνος προπονητής, ενώ στο επιτελείο προστέθηκε και ο προπονητής της ΑΕΚατσαμπά Νίκος Ανδριανάκης.

Ο έμπειρος προπονητής των «κιτρινόμαυρων» που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Γιούχτα, επιστρέφει στις Αρχάνες, από μία νέα… θέση, ενώ παράλληλα γνωστοποιήθηκε και η συνέχιση της συνεργασίας με τον Θανάση Κοζανίδη για 3η σεζόν.

Ακόμα, ανακοίνωση πως διοικητικοί υπεύθυνοι της ακαδημίας είναι οι κ.κ. Γιάννης Ντουράκης, Κώστας Ντουράκης και Δημήτρης Σπηλιωτάκης.

Η ανακοίνωση του Γιούχτα, αναφέρει: «Με σταθερά βήματα για το μέλλον πορεύεται ο ΑΟ Αρχανών «Ο Γιούχτας» και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές του, συγκρότησε ένα δυνατό επιτελείο για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου.

Υπεύθυνος προπονητής είναι για ακόμη μία χρονιά ο κ. Άγγελος Κασσωτάκης ενώ μαζί του στο τεχνικό τιμ είναι ο κ. Νίκος Ανδριανάκης, παλιός ποδοσφαιριστής του Γιούχτα που επιστρέφει φέτος στις Αρχάνες για να αναλάβει ένα νέο πόστο και ο κ. Θανάσης Κοζανίδης που συνεχίζει για 3η σεζόν στις Ακαδημίες της Ομάδας.

Διοικητικοί υπεύθυνοι των Ακαδημιών είναι ο κ. Γιάννης Ντουράκης, δάσκαλος στο δημοτικό σχολείο των Αρχανών που διασφαλίζει την άμεση παιδαγωγική διασύνδεση της εκπαίδευσης με τον αθλητισμό, ο κ. Κώστας Ντουράκης και ο κ. Δημήτρης Σπηλιωτάκης.

Οι προπονήσεις των νέων παιδιών της ομάδας έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο περίπου εβδομάδες στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του συλλόγου και στα γήπεδα διαστάσεων «5Χ5» και «8Χ8».

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά και σε κάθε παιδί με την εγγραφή του δίνεται ΔΩΡΟ η εμφάνιση αγώνα, μία φανέλα προπόνησης και μία μάσκα προστασίας με τα χρώματα του Γιούχτα».