Έτοιμο για το Κύπελλο το Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου (pics)

Για να φιλοξενήσει το παιχνίδι Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο ΑΟΑΝ έχει… ραντεβού με την ιστορία, καθώς αντιμετωπίζει τους Θεσσαλούς για τους «16» της διοργάνωσης. Το γήπεδο, μάλιστα, πέρασε από ένα μικρό… λίφτινγκ και πήρε την άδεια για να γίνει κανονικά το ματς.

Με ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες 10 ημέρες από τη μεριά του Δήμου Αγίου Νικολάου και τη συνεργασία της διοίκησης του ΑΟΑΝ, τα πάντα κύλησαν ομαλά… Την Τετάρτη (24/11) ελέγχθηκαν οι εγκαταστάσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, του Δήμου, του Υπουργείου Υγείας, της Αστυνομίας, αλλά και της Πυροσβεστικής

ADVERTISING

Τοποθετήθηκε σύστημα πυρασφάλειας σε όλους τους χώρους του σταδίου, νέοι πάγκοι, ανακαινίστηκαν πλήρως τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων και έγιναν εργασίες βελτίωσης των εγκαταστάσεων συνολικότερα

Σημαντική ήταν η συμβολή του Αντιδήμαρχου, Χάρη Αλεξάκη, που χειρίστηκε προσωπικά το θέμα, έτσι ώστε ένα τόσο μεγάλο γεγονός να μην  πραγματοποιηθεί αλλού, αλλά στην πόλη του Αγίου Νικολαόυ. Άπαντες πλέον στο στρατόπεδο του ΑΟΑΝ περιμένουν ένα γεμάτο γήπεδο και ένα παιχνίδι γιορτή το οποίο θα μεταδοθεί απευθείας από την COSMOTE TV. Σήμερα μάλιστα, συνεργεία του συνδρομητικού καναλιού βρέθηκαν στο γήπεδο, έτσι ώστε να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες για την μετάδοση του αγώνα.

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content