Αλλάζει ο τρόπος έκδοσης ταυτοτήτων προπονητών!

Με έναν διαφορετικό τρόπο θα αναθεωρήσουν τις ταυτότητες τους οι προπονητές για την επόμενη διετία, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα από τις αρχές του 2022 μέχρι και το 2024, όσοι επιθυμούν να αναθεωρήσουν τις ταυτότητες του θα πρέπει να εγγραφούν μέσω της ΕΠΟ και όχι της ΕΠΣΗ, όπως γινόταν μέχρι σήμερα, ενώ θα πρέπει να πληρώσουν και το παράβολο όπως γίνεται συνήθως αλλά και να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια.

Μάλιστα το Δ.Σ. των προπονητών Ηρακλείου, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να πραγματοποιήσει γενική συνέλευση, ώστε να ειδοποιηθούν όλοι οι προπονητές και στην συνέχεια να πάρουν μια απόφαση για το πως θα γίνει η διαδικασία αυτή.

ADVERTISING

Πιο συγκεκριμένα από το Δ.Σ. θα αποφασιστεί αν ο σύνδεσμος προπονητών αποστείλει όλα τα έγγραφα των προπονητών στην ΕΠΟ, ή αν ο κάθε προπονητής κάνει τις ενέργειες μόνος του.

Υπενθυμίζουμε πως όποιος προπονητής δεν αναθεωρήσει την ταυτότητα του δεν θα έχει δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο και αυτό αφορά όλες τις κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Σας ενημερώνουμε ότι από χθες (23/11/2021) βρίσκονται αναρτημένες, στο site της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) , λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος και την διεξαγωγή των Σχολών Αναθεώρησης των Ταυτοτήτων Τριετίας 2022 – 2024. Επιπλέον, στο ίδιο link θα βρείτε και επιπρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τις εν ισχύ Ταυτότητες Τριετίας καθώς και με τις Σχολές Επανεξέτασης διπλωμάτων, όπου προτεραιότητα θα δοθεί στους προπονητές που βρίσκονται υπό αξιολόγηση μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ADVERTISING

https://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=42369

Ενημερώνουμε όλους τους Συνδέσμους με σκοπό να ενημερώσουν τα μέλη τους και να κάνουν την απαραίτητη προεργασία, ετοιμάζοντας λίστες προπονητών ανά δίπλωμα (UEFA PRO, A, B,C) , καθώς με αυτό τον τρόπο θα διεξαχθούν οι Σχολές Αναθεώρησης και στόχος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.) και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) είναι να μην υπάρξουν επιπλέον καθυστερήσεις.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Για την Εκτελεστική Επιτροπή,
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Ανδριόπουλος Λάμπρος Παπακανέλλος Σπυρίδων”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content