Αντιπρόεδρος στην Υγειονομική Επιτροπή της ΕΠΣΗ η Ε. Φοινοκαλιώτη!

Χρέη αντιπροέδρου στην Υγειονομική Επιτροπή της ΕΠΣΗ αναλαμβάνει η Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη, όπως ανακοίνωσε η Ένωση. 

Η Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη, έχει συνδυάσει το όνομα της με τον αθλητισμό, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρόδοτο, Εργοτέλη, Πανελευσινιακό και Ανάληψη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ, αναφέρει:Η Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, και τώρα αποτελεί εξαιρετική «μεταγραφή» για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

ADVERTISING

Μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ, η Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη αναλαμβάνει αντιπρόεδρος στην Υγειονομική Επιτροπή της ΕΠΣΗ ενώ με την εμπειρία της θα μπορεί να προσφέρει και σε άλλους τομείς της Ένωσης.

Εδώ και αρκετά χρόνια και μετά την αποχώρησή της από την ενεργό δράση, όπου αγωνίστηκε σε Ηρόδοτο, Εργοτέλη, Πανελευσινιακό και Ανάληψη, είναι ιδιοκτήτρια του Relax4Life, χώρου με υπηρεσίες μάλαξης και εναλλακτικές θεραπείες στο Ηράκλειο”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content