Ποσειδώνας: «Οι δεσμοί που μας ενώνουν είναι Ατσαλένιοι και δεν διαταράσσονται από ένα παιχνίδι»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ποσειδώνας θέλησε να προστατεύσει όπως αναφέρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ τόνισε πως οι σχέσεις του σωματείου με ενώνουν όλες τις ιστορικές ομάδες της πόλης είναι «Ατσαλένιες» και οι σχέσεις αυτές είναι δύσκολο να διαταραχθούν από ένα παιχνίδι.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο Ποσειδώνας αναφέρει: «Παρακολουθώντας  σύσσωμοι το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Κεραυνό Ατσαλένιου το Σάββατο 20/11 στο γήπεδο του Λίντο ( και όχι στα site ) διαπιστώσαμε μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο ότι υπήρχε πραγματικά ένα κλίμα μεταξύ δυο ομάδων που σεβάστηκαν και τήρησαν τις αρχές ΑΘΛΗΤΚΟΥ ΙΔΕΩΔΕΣ .

Από την πλευρά μας οφείλουμε να προστατεύσουμε αποκρούοντας κάθε κακόβουλη επίθεση  που ειπώθηκε για τους έμπειρους και ικανούς αθλητές του Σωματείου μας όπως τον Σάκη Γεωργόπουλο ο οποίος τίμησε και συνεχίζει να τιμά όλα τα σωματεία των εθνικών κατηγοριών που υπηρέτησε έως σήμερα και τρανή απόδειξη του χαρακτήρα του και της ικανότητας του, είναι η επιλογή του από Αθλητικά Σωματεία της Κρήτης να διδάσκει σήμερα σε ακαδημίες ποδοσφαίρου και παράλληλα να θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στο τοπικό ποδόσφαιρο που οδηγεί την ομάδα μας στην θέση που της ανήκει!

ADVERTISING

Με τέτοιους αθλητές πρότυπα  που συνεχίζουν να  βοηθούν τα ερασιτεχνικά Σωματεία και τους παράγοντες να επιβιώσουν, θεωρούμε  ότι είμαστε προνομιούχοι που τον έχουμε στην ομάδα μας όπως και όλα τα παιδιά που έχουμε φέτος και διδάσκουν ποδόσφαιρο σε μικρούς και μεγάλους  σύμφωνα  με την κοινή γνώμη και αυτό άλλωστε αποδεικνύει και η θέση μας στο πρωτάθλημα  .

Τέλος οι Δεσμοί που ενώνουν όλες τις ιστορικές ομάδες της πόλης με το Προάστειο των Πατελων και τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ να γνωρίζετε ότι έχουνε ΑΤΣΑΛΕΝΙΑ σχέση που δύσκολο να διαταραχθεί από ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου με θέαμα και συγκινήσεις για μικρούς και μεγάλους .

Συγχαρητήρια στο φίλο μας Γιώργο Λέλεκα και στην ομάδα του Κεραυνού, τους συμβούλους , τον προπονητή , για την  οργάνωση και την εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας τους!».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content