Τουρνουά και Camp ακαδημιών ποδοσφαίρου από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος

Με στόχο την ουσιαστική στήριξη των παιδιών που διαβιούν στις περιοχές του Δήμου Μινώα Πεδιάδας που έχουν πληγεί από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, διοργανώνεται camp ποδοσφαίρου στις 20 Νοεμβρίου για τα παιδιά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, με την βοήθεια προπονητών όλων των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του νομού Ηρακλείου και τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου για ηλικίες 6-7 χρονών, στις 21 Νοεμβρίου 2021, στο γήπεδο του Αρκαλοχωρίου.

Στόχος της διήμερης εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των σχολικών επιτροπών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, οι οποίες θα αναλάβουν με τη σειρά τους να ενισχύσουν όλα τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής που υπέστησαν ζημιές.

Η συμμετοχή κάθε παιδιού σε αυτή τη φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση είναι πολύ σημαντική, καθώς θα συμβάλλει στην ανακούφιση των παιδιών που βίωσαν την πρωτόγνωρη αυτή δοκιμασία, δήλωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης.

ADVERTISING

Το αθλητικό διήμερο θα ξεκινήσει το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, όπου προπονητές ακαδημιών από όλη την Κρήτη, θα αναλάβουν να προπονήσουν παιδιά κάθε ηλικίας και φύλου, από τον δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Μία ημέρα μετά, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, την σκυτάλη θα πάρουν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ηρακλείου και της Κρήτης. Για κάθε παιδί που θα αγωνιστεί, θα υπάρχει το αντίστοιχο συμβολικό ποσό συμμετοχής, το οποίο θα προορίζεται αποκλειστικά για τον
συγκεκριμένο σκοπό.

Το τουρνουά θα είναι 6×6, ενώ ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Αρκαλοχωρίου, θα χωριστεί σε 8 επιμέρους γήπεδα, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να παίζουν ταυτόχρονα μέσα σε αυτό 16 ομάδες.

ADVERTISING

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και ο ΔΟΠΑΠ, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και τη στήριξη του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη καθώς και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Το τουρνουά και camp των ακαδημιών ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση του Ομίλου Φιλάθλων Αρκαλοχωρίου, Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας και του Συλλόγου Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Την εκδήλωση στηρίζουν επίσης η ΕΠΣΗ και οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Νομού Ηρακλείου. O Δήμος Μινώα πεδιάδας ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, για την άμεση ανταπόκρισή του και την ουσιαστική του στήριξη για την διοργάνωση του τουρνουά.

ADVERTISING

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Τηλ: 28913-40335 | Fax: 28910-29096
Email: minoa@minoapediadas.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content