Παρουσίασε φανέλα και μεταγραφές ο Κόρακας!

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου έγινε η παρουσίαση της νεας εμφανισης του Κόρακα στα γραφεία της ομάδας στην Πομπια.

Η νέα εμφάνιση κάνει τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες στο τοπικό πρωτάθλημα καθως το εθνόσημο βρίσκεται στη μέση της φανελας και το περίγραμμα του Καπετάν Μιχάλη Κόρακα στα δεξιά της φανέλας. Αυτό έγινε με πρωτοβουλία του Δ.Σ της ομαδας σε συνεργασία με τον χορηγό την Αναπτυξιακή Εταιρία Ματαλων που χορήγησε επισης τις φόρμες για τις Ακαδημίες της ομαδας.

Στην παρουσίαση παρεβρέθηκαν οι νέοι παικτες της ομαδας Ρογδάκης Λεωνίδας και Φραγκιαδάκης Μιχάλης, ενώ απουσίαζε ο Νικολακάκης Κωστής λόγω τραυματισμού.

ADVERTISING

Στην παρουσίαση της φανέλας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Φαιστού Νικολιδάκης Γρηγόρης, ο πρόεδρος της αναπτυξιακης Ματαλων Σπινθάκης Κωνσταντίνος, ο αντιδήμαρχος Φαιστού Πωλιουδάκης Ανδρέας, ο πρόεδρος του Κορακα Κατσιρντάκης Κωνσταντίνος, ο αντιπρόεδρος Τζωρτζάκης Γεώργιος, η ταμίας και η υπεύθυνη των ακαδημιών Χανιωτάκη Βιβή και ο γενικός αρχηγός Τσιπέλης Εμμανουήλ καθώς και αλλά μέλη του Δ.Σ. Στην συνέχεια έγινε αυτοψία στο γήπεδο της ομάδας, παρουσία του Δημάρχου, στο χώρο που θα γίνει η ανέγερση των νέων αποδυτηρίων, ενώ συζητήθηκε το πρόβλημα που υπάρχει στον τάπητα του γηπέδου, με τον Δήμαρχο να υπόσχεται την αντικατάσταση του λόγω παλαιότητας σε συνεργασία με την γενική γραμματεία αθλητισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί την δημοτική αρχή που στέκεται δίπλα στο Σωματείο του Κόρακα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή apopsilive.gr
Click to Hide Advanced Floating Content