Πόρος: «Η εθελοντική προσφορά του Γιάννη Ράλλη είναι ανεκτίμητη»

Την μεγάλη προσφορά του στον Πόρο αφιλοκερδώς παρουσίασαν οι “μπλε” οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Γιάννη Ράλλη με ανακοίνωση τους.

Οι “μπλε” μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Ράλλη, ο οποίος έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Γιώργο Σπανάκη, έχει αναλάβει αρκετές αρμοδιότητες τις οποίες μάλιστα έχει βγάλει με επιτυχία.

Η ανακοίνωση του Πόρου αναφέρει:Η διαδρομή του στον χώρο του αθλητισμού ως διεθνής διαιτητής μπάσκετ τοπ επιπέδου και αργότερα περνώντας από άλλα νευραλγικά πόστα μιλούν από μόνα τους.

ADVERTISING

Ο Γιάννης Ράλλης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η πορεία του είναι γνωστή σε όλους. Τα τελευταία τρία χρόνια με την άνοδο των “μπλε” στη Γ’ Εθνική δίνει απλόχερα τις γνώσεις και τα… φώτα του στην ομάδα της γειτονιάς του! Με αγάπη, μεράκι και πολύ όρεξη.

ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ! Δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Πόρος ήταν μία από τις πρώτες ομάδες σε όλη την Ελλάδα(!) που μπήκαν στο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ το ίδιο συνέβη και με τη διαδικασία επικαιροποίησης για το 2021. Το αντίθετο μάλιστα! Η είσοδος στο μητρώο και η απόλυτα επιτυχημένη διαδικασία επικαιροποίησης για το 2021 έχουν την υπογραφή του Γιάννη Ράλλη με άξιο συμπαραστάτη τον Γιώργο Σπανάκη.

Εκτός του μητρώου ο ίδιος έχει δώσει λύσεις με την εμπειρία, τις γνώσεις και τις σπουδαίες γνωριμίες του σε πάρα πολλά σημαντικά αλλά και λεπτά ζητήματα, ενώ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή καθημερινά με την ΕΠΟ διεκπεραιώνονται το οποιοδήποτε ζήτημα παρουσιαστεί. Η εθελοντική προσφορά του Γιάννη Ράλλη στον Πόρο είναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content