Από τις «αλάνες» του Κατσαμπά, όλοι μαζί στην ΑΕΚ

Αθόρυβα και κυρίως μεθοδικά, «δουλεύουν» τα τελευταία χρόνια στην ΑΕ Κατσαμπά και το αποτέλεσμα της «δουλειάς» τους μόνο ικανοποίηση μπορεί να σκορπίσει στην περιοχή του Κατσαμπά.

Δεν είναι μόνο οι αγωνιστικές επιτυχίες, που κάνουν ομάδες να ξεχωρίζουν, αλλά και οι στιγμές, γιατί άλλωστε, αυτές είναι που μένουν «χαραγμένες» -μαζί με τις επιτυχίες- στις μνήμες όλων και αυτό στην ΑΕΚατσαμπά το γνωρίζουν καλά.

Η ΑΕΚατσαμπά, ποιοτικά, διαθέτει ένα πληρέστερο ρόστερ, πέραν όμως αυτού, διαθέτει και ομοιογένεια, την οποία θα «ζήλευαν» αρκετές ομάδες, ακόμα και υψηλότερων κατηγοριών, το που οφείλεται όμως αυτό, είναι ξεκάθαρο.

ADVERTISING

Μικρές αλλαγές στις μεταγραφικές περιόδους, έχουν επιτρέψει, να δημιουργηθεί ένα σύνολο, που πέραν της δεδομένης ποιότητάς του, έχει και ανθρώπους που γνωρίζουν καλά, τι εστί Κατσαμπάς, τι εστί ΑΕΚ.

Αξιοσημείωτη παρουσία αυτά τα χρόνια στην ΑΕΚ, έχουν έξι προσωπικότητες των «κιτρινόμαυρων» που έχουν συμβάλλει από διάφορες θέσεις, ενώ πρόκειται ουσιαστικά για μία 6άδα προσώπων που από τις… αλάνες του Κατσαμπά, έχουν βρεθεί όλοι μαζί στην πρώτη ομάδα.

Ο λόγος για τον πρόεδρο Γιάννη Μαστροκυριακάκη, τον γενικό αρχηγό Νίκο Καζάκο, τον βοηθό προπονητή Νίκο Μαστορίδη και τους ποδοσφαιριστές Τόλη Καραφωτιά, Τάκη Καραφωτιά και Κώστα Κοκκινάκη.

ADVERTISING

«Μεγάλωσαν» μαζί στον Κατσαμπά, αγωνίστηκαν μαζί ή και αντίπαλοι στις «αλάνες» και βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στο «προσκήνιο» της ΑΕΚ. Πέραν της ομαδικότητας, στην ΑΕΚ βάζουν «ψηλά» και τον όρο «φιλία» και το «μοντέλο» αυτό, δείχνει να… αποδίδει καρπούς.

Εκτός του ότι βρίσκονται στο «προσκήνιο», διαθέτουν και «καίριες» θέσεις για την ομάδα του Κατσαμπά, καθορίζοντας σε μεγάλο βαθμό το άμεσο, αλλά και το μακρινό μέλλον των  «κιτρινόμαυρων».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content