Γ Εθνική: Πρεμιέρα με ντέρμπι στο Γάζι!

Αναμονή… τέλος για τις ομάδες της Γ Εθνικής καθώς σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου ξεκινάει και επίσημα η χρονιά, με μία σπουδαία αναμέτρηση, με τον Αλμυρό να υποδέχεται στο Γάζι τον ΑΟΑΝ!

Το εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν θα διεξαχθεί στο Γάζι και αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα, καθώς ο Αλμυρός θα υποδεχτεί τον εντυπωσιακό φέτος στο θεσμό του Κυπέλλου ΑΟΑΝ!

Η αναμέτρηση αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή, ωστόσο μετά από σχετικό αίτημα της ομάδας του Αγίου Νικολάου μεταφέρθηκε για μία ημέρα νωρίτερα!

ADVERTISING

Με δύο απουσίες στη πρεμιέρα ο Αλμυρός

Τώρα όσο αναφορά το παιχνίδι ο Δημήτρης Βολονάκης ο οποίος θα προσπαθήσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα, δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μωραΐτη-Τσαμάρες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα βρίσκονται στη διάθεσή του, αποτελώντας ουσιαστικά τα μοναδικά προβλήματα για τον έμπειρο τεχνικό.

ADVERTISING

Από την άλλη πλευρά ο ΑΟΑΝ θα μεταβεί στο Ηράκλειο με μοναδική απουσία αυτή του τιμωρημένου Φουκαράκη, αλλά για ένα ακόμα παιχνίδι αναμένεται μαζί με την αποστολή να ταξιδέψει και αρκετός κόσμος της ομάδας για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Νίκου Σουργιά!

ΑΟΑΝ: Χωρίς τον τιμωρημένο Φουκαράκη, αλλά με Νοκάι και… κόσμο, στο Γάζι!

ADVERTISING

Το παιχνίδι έχει οριστεί για σήμερα στις 15:00 και διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης θα είναι οι Αντωνίου Δ., Κολοκοτρώνης Ι. και Μαρκετάκης Θ. από το σύνδεσμο Χανίων!

Οι διαιτητές της πρεμιέρας στην Γ’ Εθνική