Γ Εθνική-«Κρητικός» όμιλος: Υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες!

Ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβάζονται ανά κάθε όμιλο της Γ Εθνικής έγινε γνωστός, στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, ενώ στον 7ο- «Κρητικό» όμιλο από τις 10 ομάδες που συμμετέχουν τέσσερις θα υποβιβαστούν!

Συγκεκριμένα οι ομάδες της Κρήτης θα μπουν στη μάχη μαζί με τους Πανιώνιο και ΠΑΟ Ρουφ, κάτι που σημαίνει πως τουλάχιστον δύο κρητικές ομάδες θα γνωρίσουν τον υποβιβασμό τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά στην προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρεται:  «Περίοδος 2021–2022

ADVERTISING

Μετά την οριστική βαθμολογική κατάταξη των Ομάδων στους ομίλους τους, ο αριθμός των ομάδων που θα παραμείνουν στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία για την περίοδο 2022 – 2023, είναι αυτές που θα καταλαμβάνουν ανά Όμιλο τις κάτωθι θέσεις: Στους Ομίλους 1ο, 2ο και 3ο (12 Σωματεία), παραμένουν από την 2η θέση έως και την 7η. Οι ομάδες που θα καταλάβουν από την 8η θέση και κάτω υποβιβάζονται στην Α΄ Κατηγορία του Τοπικού Πρωταθλήματος της οικείας Ε.Π.Σ., (δηλαδή 05 ομάδες).

Στον Όμιλο 4ο (13 Σωματεία), παραμένουν από την 2η θέση έως και την 7η. Οι ομάδες που θα καταλάβουν από την 8η θέση και κάτω υποβιβάζονται στην Α΄ Κατηγορία του Τοπικού Πρωταθλήματος της οικείας Ε.Π.Σ., (δηλαδή 06 ομάδες).

Στους Ομίλους 5ο, και 6ο (11 Σωματεία), παραμένουν από την 2η θέση έως και την 7η. Οι ομάδες που θα καταλάβουν από την 8η θέση και κάτω υποβιβάζονται στην Α΄ Κατηγορία του Τοπικού Πρωταθλήματος της οικείας Ε.Π.Σ., (δηλαδή 04 ομάδες).

ADVERTISING

Στον Όμιλο 7ο (10 Σωματεία), παραμένουν από την 2η θέση έως και την 6η. Οι ομάδες που θα καταλάβουν από την 7η θέση και κάτω υποβιβάζονται στην Α΄ Κατηγορία του Τοπικού Πρωταθλήματος της οικείας Ε.Π.Σ., (δηλαδή 04 ομάδες)».