Ν. Μεταξάκης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Αλέκο Ζαφείρη»

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Μινωική, αλλά και τα γκολ που σημείωσε, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τυμπακίου, Νίκος Μεταξάκης.

Ο Νίκος Μεταξάκης, σημείωσε δύο γκολ και δημιούργησε ένα ακόμα, στο 1-4 του ΑΟΤ κόντρα στη Μινωική, με τον ίδιο, να εκφράζει την ικανοποίησή του και να δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα του και τους συμπαίκτες του για τη νίκη.

Αρχικά, όσο αναφορά το παιχνίδι, ο ικανός ποδοσφαιριστής τόνισε: «θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να πάρουμε ένα ακόμα τρίποντο και είναι διπλή η χαρά μου που κατάφερα να συμβάλλω σε αυτή τη νίκη με τα δύο γκολ μου».

ADVERTISING

Αναφορικά τώρα με τη συνέχεια, και το παιχνίδι που ακολουθεί με την Δαμάστα, πρόσθεσε: «συνεχίζουμε, έχουμε ένα ακόμα δυνατό ματς την Κυριακή και εννοείται ότι θα πάμε να κυνηγήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Τέλος, κλείνοντας τις δηλώσεις του, δεν παρέλειψε να αφιερώσει τη νίκη στον άτυχο συμπαίκτη του Αλέκο Ζαφείρη που έχει τραυματιστεί, λέγοντας χαρακτηριστικά: «τη σημερινή μας νίκη, την αφιερώνουμε στον Αλέκο Ζαφείρη και τον περιμένουμε γρήγορα κοντά μας».

Με «σόου» Μεταξάκη, ο ΑΟΤ 1-4 την Μινωική!

ADVERTISING