Έντονη διαμαρτυρία Ζαρού για τις επαναλαμβανόμενες αναβολές του πρωταθλήματος

Με ανακοίνωση-επιστολή του προς την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ηρακλείου, η οποία κοινοποιήθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου και τα ΜΜΕ, ο Ζαρός, εκφράζει τη δυσαρέσκια του για την επαναλαμβανόμενη μετάθεση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Η επιστολή του Ζαρού, αναφέρει: «ΠΡΟΣ: Επιτροπή Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ

Κοινοποίηση: Πρόεδρος ΕΠΣΗ

ADVERTISING

ΘΕΜΑ: Επαναλαμβανόμενες αναβολές έναρξης πρωταθλήματος στη Β κατηγορία

Με μεγάλη μας λύπη , πληροφορηθήκαμε μέσα από  τοπικές αθλητικές ιστοσελίδες, την είδηση για ακόμα μία αναβολή του πρωταθλήματος στην Β τοπική κατηγορία της ΕΠΣΗ!

Η πολυπόθητη έναρξη στις 2-3 Οκτώβρη, μετατέθηκε για 9-10 Οκτώβρη –σύμφωνα και με την κλήρωση-και από κει, άλλες τρεις εβδομάδες πίσω, για τις 30-31 Οκτώβρη!

ADVERTISING

Για όλους εμάς τους λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου , οι επαναλαμβανόμενες και αναίτιες αναβολές, μόνο πικρία και απογοήτευση μας γεμίζουν!

Οργανωμένη προσπάθεια αρκετών μηνών, εκατοντάδες ώρες εθελοντικής εργασίας, μεγάλη οικονομική επιβάρυνση, πίεση, άγχος, τηλέφωνα, για να προλάβουμε να είμαστε –και είμαστε!!-εντός των ημερομηνιών, για την πολυπόθητη έναρξη του πρωταθλήματος!

Κι όμως! Με μονομερείς αποφάσεις, χωρίς καμία ουσιαστική δικαιολογία, δεχόμαστε  σιωπηλά εδώ  εβδομάδες την επαναλαμβανόμενη αναβολή!

ADVERTISING

Το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές μας συμπλήρωσαν 2 μήνες προετοιμασίας, με ότι αυτό συνεπάγεται και ακόμα δεν έχουν ακούσει σφύριγμα διαιτητή!

Είναι γεγονός ότι έχουμε γεμίσει απογοήτευση!

Ως Α.Ο ΖΑΡΟΥ, επιλέξαμε πέρυσι να βάλουμε αρχή σε  μία νέα προσπάθεια, με δικά μας παιδιά, ξεκινώντας από την Β κατηγορία, κάνοντας πράξη την έννοια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!  Καταφέραμε ,παρά τις αντιξοότητες και τα όσα βιώσαμε σαν κοινωνία με την παρουσία του κορωνοϊού, να χτίσουμε μέσα σε λίγο καιρό ένα άριστο οικοδόμημα, με προπονητές, πολλούς  νεαρούς ποδοσφαιριστές και μία Διοίκηση που είναι παρούσα καθημερινά για τις ανάγκες της ομάδας. Μια ομάδα κόσμημα που «διψάει» για ποδόσφαιρο. Που «διψάει» να μπει στον αγωνιστικό χώρο για αυτά τα 90 λεπτά αγώνα!

ADVERTISING

Κι όμως, η προσπάθεια αυτή «βρίσκει τοίχο» , όχι με δική μας ευθύνη!

Ας σεβαστείτε την προσπάθεια  των ομάδων, επιτέλους! Μην υποβαθμίζετε την κατηγορία και τις δυνατότητες της. Γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει Β κατηγορία και πόσο σημαντική είναι η παρουσία της στην ύπαρξη του τοπικού ποδοσφαίρου Ηρακλείου!

Επιλέξαμε να είμαστε σε αυτήν την κατηγορία όχι για να απέχουμε, αλλά για να συμμετέχουμε!

Μην μας το στερείτε άλλο, χωρίς λόγο!

Με εκτίμηση

Το ΔΣ  Α.Ο ΖΑΡΟΥ».