Οικονομική ενίσχυση στην ΕΠΣ Ηρακλείου και τα σωματεία από την ΕΠΟ!

Με απόφασή της, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θα «μοιράσει» το ποσό των 1500 ευρώ σε κάθε σωματείο της ΕΠΣ Ηρακλείου για την αντιμετώπιση αναγκών που προέκυψαν από τον φονικό σεισμό μεγέθους 6R της 27ης Σεπτεμβρίου, ενώ επιπλέον, θα διατεθεί ποσό 25.000 ευρώ στην Ένωση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ, αναφέρει: «Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Να ενισχυθεί με το ποσό των 1.500 ευρώ το κάθε σωματείο της ΕΠΣ Ηρακλείου για την αντιμετώπιση των αναγκών που προέκυψαν από τον σεισμό που έπληξε πρόσφατα την περιοχή.

ADVERTISING

Να ενισχυθεί με 25.000 ευρώ η ΕΠΣ Ηρακλείου για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε στα γραφεία της ο ίδιος σεισμός.

Να ενισχυθεί με το ποσό των 1.500 ευρώ το κάθε σωματείο της ΕΠΣ Εύβοιας για την αντιμετώπιση των αναγκών που προέκυψαν από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content