Αδιανόητο: Εξαφάνισαν το πορτραίτο και την ταμπέλα του Χ. Εργαζάκη από το γήπεδο του ΠΑΝΟΜ!

Στο στόχαστρο βανδάλων μπήκε το Δημοτικό γήπεδο του ΠΑΝΟΜ όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Γιάννης Κρητικός.

Πιο συγκεκριμένα άγνωστοι εξαφάνισαν το πορτραίτο του αείμνηστου Χρήστου Εργαζάκη, ενώ λίγες ημέρες αργότερα πήραν και την ταμπέλα.

Υπενθυμίζουμε ο ΠΑΝΟΜ είχε δώσει το όνομα στην εξέδρα στον Χρήστο Εργαζάκη, ο οποίος έδωσε την ζωή του για την ομάδα και έφυγε ξαφνικά από την ζωή.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση του προέδρου του ΠΑΝΟΜ, Γιάννη Κρητικού αναφέρει:Ένιωσα την ανάγκη να δημοσιοποιήσω μια πράξη ανήθικη αλλά και σκέψης μου για το που έχουμε φτάσει σαν άνθρωποι. Ο ΠΑΝΟΜ τιμώντας ανθρώπους που ήταν στο πλευρό της ομάδας αρκετά χρόνια τίμησε τον ποδοσφαιριστή -παράγοντα Χρήστο Εργαζάκη που τόσο άξαφνα έφυγε με φωτογραφία του στην κερκίδα που βρίσκονταν κάθε Κυριακή. Εκτός αυτού ονόμασε με ξύλινη ταμπέλα, κερκίδα με το όνομα του. Δυστυχώς αυτή η κίνηση σε κάποιον-ους δεν άρεσε με αποτέλεσμα την μια μέρα να εξαφανίσουν το πορτραίτο και κάποια άλλη ημέρα την ταμπέλα. Πόσο διεφθαρμένος μπορείς να είσαι για να κάνεις μια τέτοια πράξη.? Εμείς θα την ξαναβάλουμε στη θέση της και θα περιμένουμε όσες φορές και να συμβεί το λάθος του κομπλεξικού”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.