Σ. Μακρογιαννάκης: «Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω την ομάδα»

Παρελθόν από την διοίκηση της Χερσονήσου αποτελεί ο Σπύρος Μακρογιαννάκης, καθώς ο επί χρόνια παράγοντας όπως ανέφερε στη δήλωσή του στο Gransport.gr, η κατάσταση που τον έφερε ο φονικός σεισμός στο Αρκαλοχώρι, δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να ακολουθεί την ομάδα.

Για τον ίδιο όπως εξήγησε πρωταρχικός στόχος πλέον αποτελεί το να καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη εκείνος και οι συνδημότες του, ενώ όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν σε δευτερεύουσα μοίρα, βάζοντας την οικογένειά του σε προτεραιότητα.

Χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μακρογιαννάκης στη δήλωσή του αναφέρει: «Δυστυχώς ο φονικός σεισμός της 27ης Σεπτεμβρίου, μας βρήκε σε μία δύσκολη συγκυρία, εμένα προσωπικά, μαζί με όλους τους συνδημότες μου.

Πλέον, πρωταρχικός μας στόχος, είναι να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το σοκ που υποστήκαμε, χάνοντας τα σπίτια μας, τα υπάρχοντάς μας, την καθημερινότητα μας, τις ζωές μας. Πρέπει τάχιστα, να σηκώσουμε το ανάστημα μας και να δούμε κατάματα την πραγματικότητα. Να ξαναφτιάξουμε τις ζωές μας.

Όλα τα υπόλοιπα, μένουν πλέον σε δευτερεύουσα μοίρα. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω την ομάδα, βάζοντας την ζωή της οικογένειας μου σε προτεραιότητα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.