Ζ. Αναστασάκης: «Δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά είχαμε τον έλεγχο»

Δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του ο Ζαχαρίας Ανασταστάκης, ο οποίος όμως, πρόσθεσε, πως παρ’ ότι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, είχαν τον έλεγχο στο 2-0 επί της Χερσονήσου, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ.

Οι Ασίτες, επικράτησαν 2-0 χάρη σε γκολ του Ρουμπάκη και αυτογκόλ του Μουντράκη, με τον Ζαχαρία ΑΝαστασάκη στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, να τονίζει μεταξύ άλλων πως έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, ενώ σχολιάζοντας την απόδοση της ομάδας του, ανέφερε πως δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ενώ στην επανάληψη, έδειξε βελτίωση και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ

Πρώτη νίκη για Ασίτες κόντρα στη Χερσόνησο

Στη δήλωσή του, ο προπονητής των Ασιτών, τόνισε: «έγινε ένα μέτριο παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Εμείς, παρ’ ότι δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης, είχαμε τον έλεγχο και δεν απειληθήκαμε, ευτυχίσαμε να προηγηθούμε πριν το ημίχρονο. Στην επανάληψη, με τις αλλαγές που κάναμε, βελτιωθήκαμε, βάλαμε και δεύτερο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.