Παρακολούθησαν το Μοχός-Ποσειδώνας, Σουτζής και Μαυρογιαννάκης!

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερδίκες του Μοχού για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Μοχού με αντίπαλο τον Ποσειδώνα!

Μετά άλλων στην εξέδρα βρέθηκε ο βοηθός προπονητής του Εργοτέλη Μανώλης Σουτζής, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι και την ομάδα του αδερφού του Νίκου να ξεκινάει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα! Μάλιστα μαζί του στην εξέδρα βρέθηκε και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Τάσος Μεϊντάνης!

Παράλληλα όπως μπορείτε και στην εικόνα στο γήπεδο βρέθηκε και ο προπονητής του Κεραυνού και άμεσος συνεργάτης του Ανέστη Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΟΑ, Άρης Μαυρογιαννάκης ο οποίος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση, και να «τσεκάρει» από κοντά κυρίως το Μοχό τον οποίο και αντιμετωπίζει ο Κεραυνός την επόμενη εβδομάδα!

Φυσικά δεν ήταν οι μόνοι που βρέθηκαν στις εξέδρες καθώς όπως μπορείτε να δείτε αρκετός ήταν ο κόσμος που έδωσε το παρών στο γήπεδο του Μοχού!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.