Β. Πλεσίτης: «Να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα»

Για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, μίλησε ο προπονητής τους Ανθεστίωνα Βασίλης Πλεσίτης!

Ο ικανός τεχνικός εξήγησε πως στόχος της ομάδας του είναι να παρουσιαστεί σοβαρή και να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που καλούμαστε να δώσουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, χωρίς να παραβλέψουμε ότι απέναντι μας έχουμε μια δύσκολη και μαχητική ομάδα, που από την πλευρά της θα προσπαθήσει για το αποτέλεσμα.

Είμαστε όμως αισιόδοξοι, ότι αν είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και πιστοί στο πλάνο μας, θα καταφέρουμε να προσθέσουμε μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό μας, που θα είναι έστω και μια στιγμιαία χαρά στους ανθρώπους της περιοχής, οι οποία επλήγησαν από το σεισμό τις προηγούμενες μέρες».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.